Tortából sosem elég

Címkék: torta

2009.07.27. 22:20

Ma megrendeltem a tortát. Nagyon szép lesz. Három szintes, marcipánbevonattal , ami törtfehér, bordó díszcsíkkal, bordó virágokkal. A három szint úgy lesz, hogy egy 28 szeletes, egy 16 szeletes és egy 8 szeletes. a legkisebb csoki lesz, mivel a gyerekek általában azt szeretik. A középső diós, mert nekem meg az a kedvencem. A legnagyobb pedig feketeerdő, ezt meg általában szeretik az emberek.  A három szint külön lesz, így mindig abból tudok szelni, amilyet kér a vendég, nem muszáj a soronkövetkezőt ennie.

Aztán délután elmentünk Zsámbékra és megrendeltük a második tortánkat. Ez egy grillázstorta lesz, aminek még hagyománya is van. El kell majd törnünk és ahány darabra esik szét, annyi boldog évünk lesz együtt.Persze Jani rögtön kiakadt, hogy "szerepelnie" kell majd. De még hátha rá tudom venni, hogy legalább ezt csináljuk meg.

Az érdekes az, hogy mindkét helyen az alkalmi tortákból választottam, az esküvői torták nem tetszettek...

 

http://www.grillazstorta.hu/grillazs/torta.html

A bejegyzés trackback címe:

https://vandj.blog.hu/api/trackback/id/tr711272641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása